fbpx

Blog

Latest News

Avantajele achizitionarii unui apartament nou

Exista o multime de dileme si intrebari atunci cand vrei sa iti cumperi un apartament, iar asta pentru ca este o achizitie importanta – poate una dintre cele mai important achizitii pe care un om le face in viata – asa ca nu trebuie sa te pripesti ci sa iei decizie. Pentru ca, daca vei da gres, atunci iti vei aminti de greseala facuta in fiecare moment petrecut in apartamentul cumparat.

Una dintre cele mai intalnite dileme in randul persoanelor care se afla in cautarea unui apartament este urmatoarea: sa aleg un apartament nou, sau unul vechi? Ei bine, raspunsul ar trebui sa fie destul de clar pentru toata lumea: un apartament nou. Iar pentru a va convinge de acest lucru, in acest articol vom vorbi despre avantajele achizitionarii unui apartament nou.

  • Pret mai mare, investitii mai putine in timp

Unul dintre motivele pentru care oamenii fug de apartamentele noi si aleg unul vechi este pretul de achizitie. Intr-adevar, un apartament nou poate fi mai scump decat unul vechi insa nu trebuie sa privim doar acest detaliu.

De cele mai multe ori, atunci cand alegi un apartament vechi, va mai trebui sa faci o multime de lucruri in el pentru a fi pe placul tau. Vezi zugravi din nou, poate ca parchetul va fi vechi si va trebui schimbat, iar bucataria nu e organizata prea modern. Astfel, cand vei trage linie la finalul investitiilor vei vedea ca ai fi iesit mai bine daca alegeai un apartament nou.

Apartamentul nou va fi insa mult mai placut si nu va fi nevoie de noi investitii, asa ca ar trebui sa privesti acest detaliu ca pe un lucru important.

  • Cheltuieli mai putine

In urma cu cateva zeci de ani, domeniul constructiilor nu era atat de dezvoltat precum acum, si nici nu erau materialele din zilele acestea. Astfel, in mod normal la un apartament vechi vei avea cheltuieli mai mari, cel putin la caldura, iar asta deoarece multe din ele nu sunt izolate sau nu sunt izolate in mod inteligent.

Apartamentele noi in schimb sunt gandite in asa fel incat cheltuielile sa nu fie foarte mari, pentru ca toata lumea si-ar dori facturi cat mai mici. Iar materialele au fost la randul lor gandite pentru un confort superior fara prea multe cheltuieli.

  • Design interior

Este usor de observat faptul ca atunci cand au fost construite blocurile vechi nu prea existau foarte multe idei de design interior. Asa ca multe dintre apartamentele vechi au o compartimentare destul de banala iar unora le-a lipsit inspiratia in mod complet.

In schimb, in ultimii ani s-a pus foarte mult accent pe notiunea de design interior, de economsirea spatiului astfel incat orice apartament oricat de mic ar fi sa para spatios, asa ca au aparut apartamente foarte moderne si inteligent compartimentate pentru a te bucura de cat mai mult spatiu.

Cu siguranta te vei simti mai bine intr-un apartament nou decat in unul vechi.

De la bucatariile open space cu bar, la apartamentele cu design inovativ cu tot felul de compartimente speciale pentru electrocasnice sau pentru alte obiecte de mobilier, noile apartamente te vor incanta cu siguranta.

  • Siguranta este un detaliu pe care nu ai voie sa il ignori

Se pune tot mai des problema ca in cazul unui cutremur, foarte multe blocuri de vechi ar disparea, iar per total ar rezulta un dezastru. Ei bine, siguranta ar trebui sa fie un detaliu la care sa te gandesti serios atunci cand alegi intre un apartament intr-un bloc vechi si unul nou.

Daca tii la siguranta ta dar si a familiei tale, e limpede faptul ca ar trebui sa optezi pentru un apartament intr-un bloc nou, deoarece acestea au fost construite luandu-se in considerare si problema unui cutremur mare, deci nu pe repede inainte asa cum au fost construite blocurile vechi pe timpul lui Ceausescu.

  • Vecinii

Viata la bloc vine la pachet cu multi vecini mai mult sau mai putin placuti. Ei bine, probabil iti dai seama ca unele apartamente vechi vin la pachet cu vecini la fel de vechi, care vor fi deranjati de aproape orice lucru si nici nu vor fi incantati sa colaboreze atunci cand doresti sa schimbi ceva pe scara blocului, de exemplu.

In schimb, in apartamentele noi se muta in general tineri casatoriti, asa ca ar putea fi vecini mult mai placuti.

Nu vrei cu siguranta o viata intr-un apartament in care sa auzi mereu bormasina vecinilor.

Acestea ar fi deci cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa optezi pentru un apartament nou.

Related Posts

0770410410
Trimite mesaj Contacteaza-ne