fbpx

Astorium My Home

Apartamente si Garsoniere Noi Astorium My Home             (preturile nu includ TVA) 

Ansamblul Rezidential Astorium My Home

 • Stadiu: In constructie
 • Finalizare: 2022
 • Zona: Titan
 • Adresa:  Str. Drumul Gura Ariesului, sector 3
 • Dezvoltator: Persoana juridica
 • Tip ansamblu: Ansamblu rezidential apartamente
 • Regim inaltime imobile: D+P+10E+11R
 • Tipuri unitati: Garsoniere, Apartamente cu 2 camere, Apartamente cu 3 camere si Apartamente cu 4 camere.

Contacteaza agentul nostru pentru a programa o vizita la apartamentul sau garsoniera dorita!

Andrei Boloș

Project Manager

Dotari unitati locative Astorium My Home

 • Suprastructura este realizata in sistem tip cadre de beton armat, grinzile, stalpii, diaframele si planseele sunt realizate din beton armat. Stalpii de beton armat, peretii din zidarie de caramida si compartimentarea rationala a constructiei, prevederea planseului de beton armat si a grinzilor asigura o conlucrare spatiala favorabila a structurii de rezistenta la actiunea cutremurelor.
 • Finisaiele exterioare: tencuieli decorative aplicate pe termosistem (cu polistiren expandat si polistiren extrudat), culori de exterior rezistente intemperii, panouri din confectii metalice decorative cu rol decorativ si umbrire, placari uscate tip fatada ventilata cu structuri cu profile si prinderi din otel, placare cu placi din aluminiu tip imitalie din lemn si termoizolatie, termosistem cu polistiren ignifugat, bordaje in dreptul tuturor planseelor, plasa tabla expandata, despartitor la terase din confectie metalica, tamplariedin P.V.C. / aluminiu cu geam termopan, balustrade din sticla securizata si laminata, tamplarie din P.V.C. cu parapet din sticla securizata si laminata si trapa de desfumare incorporata, pergola metalica, pergole metalice la etajul 10 Er duplex, trepte exterioare, copertine intrare accese, jardiniere, copertina deasupra intrarii locatarilor.
 • Izolatie : polistiren expandat 10 cm
 • Hidroizolatii terase si acoperis
 • Ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC de calitate
 • Usa exterioara metalica
 • Instalatii termice si sanitare – incalzire in pardoseala
 • Instalatii electrice
 • Centrala termica individuala pe fiecare apartament.

Blocurile din Ansamblul Astorium My Home sunt realizate cu responsabilitate de catre echipe profesioniste de arhitecti, ingineri constructori si muncitori experimentati, iar procesul de control si verificare al calitatii este unul riguros si complet.

Ansamblul Astorium My Home  cuprinde 6 blocuri , cu un regim de inaltime Ds+P+10E+11R . Fiecare scara de bloc din acest ansamblu rezidential va avea garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere.

Ansamblul Rezidential este amplasat pe un teren cu suprafața de 21.563 mp și deschiderea de 200 metri liniari, achitat integral din profitul propriu.

Acesta ofera pentru fiecare locuinta locuri de parcare subterane, supraterane si supraetajate si un total de 458 de apartamente, un mix echilibrat de locuințe inteligent compartimentate, cu terase si balcoane generoase.

Blocul numarul doi care este format din doua corpuri avand un regim de inaltime Ds+P+10E+11R, care pune la dispozitie locuri de parcare supraterane , subterane si un total de 150 apartamente cu un design modern, finisaje de cea mai inalta calitate si tot ce este necesar pentru a trai intr-o viata cu stil.

Avantaje Zona Ansamblul Astorium My Home

Ansamblul Rezidential se afla pozitionat intr-o zona foarte buna din Sectorul 3 al Capitalei, Titan, fiind intr-o continua dezvoltare oferind locuitorilor confortul si facilitatile mult dorite la un nivel ridicat.

Amplasat într-unul dintre cele mai curate şi mai verzi sectoare din Bucureşti, aspecte importante oferite acestui proiect, în apropierea marilor centre comerciale şi mijloace de transport în comun, cartierul Astorium îţi va oferi tot ce îţi este necesar pentru a trai o viata cu stil.

In apropierea ansamblului regasim supermarket-uri, hypermarket-uri, parcuri, restaurante, cafenele, mijloace de transport in comun, scoli, gradinite.

 • Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona: MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Obi, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman si Decathlon Pallady, restaurante, pizzerii, cafenele, parcuri.
 • La numai 8 minute de stația de metrou Nicolae Teclu, 10 minute fata de mijloacele de transport in comun: Stb si 15 minute de stația de metrou 1 Decembrie 1918,

Te-am pus pe ganduri?

Suna acum! Unul dintre agentii nostri imobiliari iti poate oferi mult mai multe detalii si te poate duce in vizita pe la viitorul tau apartament,  din ansamblul rezidential Astorium My Home, caruia ii poti spune ACASA!

0770410410
Trimite mesaj Contacteaza-ne